Reserveer
Boek Nu

Welkom op onze officiële website :-)

Bij ons is het altijd heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer! 

Wij hebben een traditie van tevreden gasten opgebouwd; de basis hiervan is de uitstekende verhouding prijs-kwaliteit die we u aanbieden (o.a. door de uitmuntende service, prachtige locatie en voortdurende investeringen en innovaties).

Hier ontmoet de gezelligheid van een bistro een keuken met net dat tikkeltje meer. De uitstekende prijs-kwaliteit, verkregen door het gebruik van dagverse producten, vakkennis en passie voor het vak, trekt al jaren lekkerbekken aan, Naast de vaste kaart worden er talrijke suggesties aangeboden. Ook aan de allerkleinsten werd gedacht met een uitgebreide kinderkaart. Hier kom je om heerlijk te genieten!

MENUKAARTEN

Enkele highlights

  • Ligging bij zee & duinen

  • Gerechten volgens marktaanvoer met dagverse streekproducten

  • Trendy maar supergezellig interieur

  • Een sympathieke & vlotte crew

  • Een gloednieuw zuidgericht terras met Kristalia meubilair uit Italië

  • Zeer uitgebreid aanbod van gerechten en dranken

Aanbod

Bistronomie Eglantier

Snelle hap of uitgebreid dineren? Bij ons is het stijlvol en ongedwongen dineren met een groot aanbod aan dagverse producten bereid met passie en vakkennis. 

MENUKAARTEN BEKIJKEN

Privé Sauna Aquarelle

Heerlijk ontspannen

Privé Sauna Aquarelle ligt in hetzelfde gebouw als Bistronomie Eglantier. Combineer uw heerlijk ontspannende privésessie voor of na uw etentje. 
http://www.sauna-aquarelle.be

Sauna

Boutique Hotel Hof Ter Duinen

Overnachten

Maak uw culinaire avond compleet met een overnachting in ons vernieuwd Boutique Hotel Hof ter Duinen, gelegen in hetzelfde gebouw. 
www.hofterduinen.be

Slapen