Réserver

Service

Guillaume

Hallo,

Ik ben Guillaume Derhille, zaakvoerder en papa van 2 prachtige kindjes. Ik ben de zoon van Sonja & Stéphane, die de zaak 36 jaar geleden hebben opgericht. Ikzelf ben actief in de zaak sinds 2006. 

Ik heb Economie Moderne Talen gestudeerd, waarna ik hotelmanagement volgde aan de Hogeschool VIVES in Brugge. Diverse stages in Brugge, Gent & Cannes hebben m’n blik verruimd. 

Ik probeer dag in dag uit te zorgen dat m’n gasten zich goed voelen in m’n zaak. Vriendelijkheid, kennis & gedrevenheid zijn drie cruciale elementen in de horeca. Ik probeer dan ook zo goed mogelijk mijn crew op te leiden om u zo’n aangenaam mogelijk moment bij ons te gunnen.

Savanna 

Dag iedereen! Ik ben de vriendin van Guillaume en ben net afgestudeerd. Ik behaalde een diploma aan de Hotelschool Koksijde in 2013 en recent een bachelor in het hotelmanagement aan de Hogeschool VIVES in Brugge. 

Doorheen al mijn studiejaren liep ik verschillende stages in Gent, Brussel, Brugge, Nice en Cannes. Sinds juli 2016 werk ik na 6 jaar studentenjob in deze zaak vast in de Bistronomie en baat ik samen met Guillaume het hotel uit (Hotel Hof ter Duinen). 

Paulien

Hallo, 

Ik ben Paulien Werner en studeerde net als Savanna aan de Hotelschool Koksijde, waarna ik 2 specialisatiejaren volgde - Wereldgastronomie in Koksijde en Patisserie & Chocolade in Ter Groene Poorte in Brugge. Ik werk sinds 2016 in de zaak, maar heb hier vroeger nog tijdens de weekends een handje geholpen. 

Ik ben superpositief en bedien u met een glimlach :-) 

Izabela

Ik ben Izabela en werk tijdens de weekends in het restaurant. In de week verzorg ik de ontbijten van het hotel. Ik ben superdynamisch en werk voor 2. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. :-) 

Sonja

Ik ben Sonja Peeters, moeder van Guillaume & Elodie. Ik heb de zaak 36 jaar geleden overgenomen van een verre nonkel. Samen met Stéphane, mijn man, hebben we gezorgd voor een mooie bloeiende zaak. We hebben het restaurant reeds tweemaal vernieuwd, nu is het aan Guillaume…

Laurence

Ik ben Laurence Roussel, mijn ouders zijn de uitbaters van bakkerij Espero te Oostduinkerke. Ik studeer nog aan de Hogeschool te Gent. Mij zul je vooral zien in weekends en op feestdagen.