Réserver

Cuisine

Arnaud

Hallo,

Ik ben Arnaud Hecquet, vader van twee dochtertjes. Ik ben de nieuwe keukenchef. Ik ben ondertussen al zo’n 7 jaar actief in de zaak. Ik neem de verantwoordelijkheid voor het opmaken van de gerechten, dit in samenspraak met Guillaume & Stéphane en zorg voor de voorbereiding en de bereiding ervan. Tijdens de dienst beman ik vooral de warme keuken. 

Ik studeerde in Avesnes sur Helphe, een Hotelschool in Noord-Frankrijk en heb gewerkt in restaurant Laserre en het Ritz, beide in Parijs. 

Stéphane

Ik ben Stéphane Derhille, vader van Guillaume & Elodie. Ik heb deze zaak 36 jaar geleden samen met m’n vrouw Sonja overgenomen. Ik zet me nog dagelijks in voor de goede werking van de zaak, samen met m’n zoon. Ik help nog mee in de keuken. 

Ik ben een echte visliefhebber en zorg ervoor dat de superverse vis met veel zorg bereid wordt. Ik fileer die zelf, zo kan ik de versheid van wat op uw bord komt blijven garanderen. 

Rafaël

Ik ben Rafaël Lequeux, Chef Pâtissier & vader van twee prachtige dochtertjes. Ik werk al sinds 2003 in de zaak en ben hier oorspronkelijk begonnen als stagiair toen ik studeerde in de Hotelschool Avesnes sur Helphe. Na m’n studies ben ik hier begonnen en heb ik snel ingezien dat patisserie echt mijn passie is. Verschillende nascholingen bij gekende patissiers hebben mijn kennis versterkt en deze deel ik nu volledig in de overheerlijke desserts… 

Een tip van de chef: het grote dessertbord! ;-)

Evy

Hallo,

Ik ben Evy De Ruytter. Ik werk aan de koude kant van de keuken, waar de meeste aperitiefhapjes, tapas en voorgerechtjes worden doorgegeven. Ik studeerde in Ter Groene Poorte & Spermalie en ben sinds 2013 werkzaam in Bistronomie Eglantier.

Jens

Welkom! Mijn naam is Jens Lefevere en ook al werk ik hier nog maar sinds september (2015), is de Eglantier mij niet onbekend. Ik heb hier namelijk stage gelopen toen ik specialisatie Wereldgastronomie deed in Hotelschool Ter Duinen. Ik ben hier dan nog blijven werken als jobstudent, waarna ik heb besloten om ergens anders ervaring op te doen. Daarvoor ben ik afgezakt naar grillrestaurant De Mikke in Oostduinkerke om daar alle geheimen van het vlees leren kennen. Ik bak dus uw steak perfect saignant ;-). Daarnaast volgde ik ook een cursus beenhouwerij en leraaropleiding. 

Ik sta aan de vleeskant en ben dus verantwoordelijk voor alle vleesgerechten. Smakelijk! 

Dawid

Hej! Ik ben Dawid en werk sinds de opstart van het nieuw concept in de zaak. Ik ben een all-rounder, ik help overal mee en spring bij waar het nodig is. Ik help zowel aan de koude kant, warme kant, als in de patisserie.